Politic

Trei filiale liberale, printre care şi PNL Teleorman, s-au ales cu noi lideri desemnaţi de Centru

Miercuri, 27 mai, conducerea de la Centru a PNL a decis desemnarea unor noi lideri la trei dintre filialele partidului. Astfel, organizaţiile PNL din Gorj, Iaşi şi Teleorman s-au ales cu noi lideri în persoanele liberalilor Tudor Barbu, Costel Alexe şi Eugen Pîrvulescu.

De altfel, în ce priveşte organizaţia PNL Teleorman, Eugen Pîrvulescu conducea şedinţele liberalilor teleormăneni încă din perioada în care preşedintele de drept al organizaţiei, Marin Almăjanu, nu se confrunta cu probelemele de sănătate care îl ţin acum departe de scena politică. În acest sens, se poate spune că a devenit oficială o acţiune normală pentru liberalii din judeţ.

„La filiala Gorj, în locul lui Dian Popescu a fost desemnat Tudor Barbu, la filiala Iaşi în condiţiile suspendării calităţii de membru a lui Cristian Adomniţei a fost desemnat pentru exercitarea atribuţiilor de preşedinte deputatul Costel Alexe, iar la filiala Teleorman preluarea temporară a atribuţiilor de preşedinte în cadrul organizaţiei noastre va fi făcută de Eugen Pîrvulescu”, a declarat Ionuţ Stroe, purtătorul de cuvânt al PNL, la finalul şedinţei conducerii vechilor liberali. (Violeta Mocanu)

One Comment

  1. Dar CRISTI BARBU ce pozitie ocupa in noul PNL Teeleorman ? iar faptul ca PNL in „judetul rosu” cauta sa fie vioara I-a la uramatoarele alegeri,fara sa se consulte cu membrii vechi ai PDL si PNL,ma refer la fondatori,deci oameni noi,fara vechime in batalia cu
    „ciuama rosie” din Teeleorman,cu gandul la pozitii politice ce ar aduce foloase mai tarziu,nu partidului si individual,cred ca este o strategie deja gresita la alegeri,,,,”,pierzatoare”,,,,,
    Vachime mea,neintrerupta de peste 25 de ani,imi spune ca
    strategia pornita este „stangace” care nu poate da rezultatele dorite la alegerile din 2016,,,,,tactica este gresita,,,,,,om trai si om vedea cine are dreptate,,,,dar un lucru este sigur:
    „ELECTORATUL TELEORMANEAN TOT SARAC RAMANE”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.