Sport

A stat opt etape la Sporting Turnu, dar va continua. “Ne-am înţeles să continuăm colaborarea şi din vară!” – Adrian Iencsi

În urmă cu  două luni, Adrian Iencsi prelua ca antrenor principal pe Sporting Turnu Măgurele, echipă clasată la vremea respectivă pe locul 6 în seria a 3-a, Liga a 3-a. De la preluarea echipei, în ciuda condiţiilor existente la Sporting Turnu, dar şi a programului jocurilor rămase, turnenii au reuşit să urce două locuri în clasament, dar şi să se facă o evaluare  cât mai exactă a lotului de jucători. “Acesta a fost principalul meu obiectiv de la venirea mea la Sporting Turnu, să fac o evaluare cât mai exactă a lotului şi consider că am reuşit acest lucru”, a spus Adrian Iencsi, fostul mare fotbalist al Rapidului.

Despre proiectele sale la echipă, Iencsi a încercat să fie relativ discret, confirmând însă faptul că şi din vară va continua munca începută la Sporting Turnu, după ce s-a purtat o discuţie în acest sens. “Prin urcarea în clasament, respectiv clasarea pe locul 4, deşi eu preluasem echipa de pe 6, eu pot spune că a fost un plus pentru noi. Per ansamblu, eu sunt mulţumit de ceea ce am reuşit, şi spăer să duc mai departe aceastî muncă, mai ales că am avut o discuţie în acest sens şi se pare că vom continua. De aceea, am considerat că pentru a duce la bun sfârşit obiectivele pentru noul sezon, am renunţat la câţiva jucători, nu neapărat că n-ar avea valoare, cât pentru faptul că ei nu corespund cerinţelor şi profilurilor cerute de mine. Încă o dată o spun, nu e vorba de lipsă de valoare, însă prefer altfel de jucători cu care să lucrez”, a spus Adrian Iencsi, care n-a vrut deocamdată să anunţe jucătorii pe care va miza în vară.

Deşi starea de incertitudine de la Sporting Turnu Măgurele s-a menţinut în privinţa bazei de pregătire – teren de antrenament, teren de joc, clubul a stabilit ca pregătirile să se reia în data de 11 iulie, tocmai pentru a se contura lotul la timp, dar şi pentru desfăşurarea pregătirilor într-o perioadă suficient de mare încât jucătorii să se acomodeze şi să se stabilească exact obiectivele fiecăruia.

B.Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.