Eveniment

Peste 130 de amenzi, dintre care 70 pentru viteză, în numai 24 de ore

Polițiștii rutieri au dat, în numai 24 de ore, peste 130 de sancțiuni contravenționale, 70 dintre acestea fiind aplicate pentru nerespectarea regimului legal de vitează, transmite Biroul de presă al IPJ Teleorman.

Potrivit sursei citate, de la începutul anului, numărul accidentelor grave a crescut față de perioada similară a anului trecut, astfel că dacă în primele luni ale anului 2020 s-au produs 9 accidente grave de circulație, în anul 2021 numărul acestora a crescut la 12.

În ceea ce privește accidentele rutiere grave, la baza producerii acestora cel mai des stau neacordarea de prioritate vehiculelor, alte preocupări în timpul mersului, precum și viteza neadaptată la condițiile de drum.

De la începutul anului, nouă persoane și-au pierdut viața în accidente rutiere grave produse pe drumurile din județ, iar alte șase au fost grav rănite. În acest sens, polițiștii atrag atenția atenția asupra necesității respectării prevederilor legale privind circulația pe drumurile publice de către toți participanții la traficul rutier și adoptării unui comportament responsabil.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.