Social

Pensionarii, beneficiari de tichete sociale, care s-au mutat în alt județ trebuie să transmită Casei de Pensii Teleorman cererea de transfer a dosarului

Casa Județeană de Pensii Teleorman a adus în atenția beneficiarilor de tichete sociale acordate pe suport electronic reglementările OUG nr.63 din 09.05.2022 şi OUG 166 din 08 decembrie 2022 privind unele măsuri pentru acordarea unui sprijin pentru compensarea prețului la energie care au devenit eligibili şi urmează să primească în viitor.

Astfel, pensionarii care beneficiază de sprijin material sub formă de tichete sociale pentru produse alimentare și mese calde emise pe suport electronic, precum și tichete pentru compensarea preţului la energie și care nu mai locuiesc la domiciliul declarat sunt rugați să comunice Casei Județene de Pensii Teleorman, o copie a documentului de identitate (BI/CI) din care să rezulte noua adresă de domiciliu.

Pentru persoanele care și-au stabilit domiciliul în alt județ, în conformitate cu prevederile art. 119 din Legea nr. 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice, au obligația de a transmite Casei Județene de Pensii Teleorman cererea de transfer a dosarului de pensie.

De asemenea, emiterea cardurilor se face la adresa înscrisă în evidenţa Casei de Pensii şi pot apărea cazuri în care cardurile sunt expediate la adresa veche, care nu a fost actualizată.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.