Eveniment

Magistrații Curții de Apel București au admis cererile de extrădare pentru “hackerii” teleormăneni

Este cunoscut deja că mascaţii au descins, luni dimineață, la mai multe adrese din Alexandria, într-un dosar instrumentat de DIICOT, FBI (Biroul Federal de Investigații) și Poliția Română, ce vizează infracţiuni de crimă organizată și spălare de bani. Oamenii legii au luat cu asalt mai multe imobile din Alexandria, în zona blocurilor 800, în zona Baiul, în zona Peco, locuri în care mai mulți membri ai rețelei acționau și de unde au ridicat numeroase probe, printre care laptopuri și hard disk-uri.

Teleormănenii acuzați că au înșelat numeroși americani și reținuți de autorități, luni, au ajuns, ulterior, în fața magistraților.

Ștefan Alexandru Păiuși, Liviu Sorin Nedelcu, Adrian Mitan, Alin Eugen Badea, Ionuț Ciobanu, Andrei Cătălin Stoica, Alexandru Ion, Beniamin Filip Ologeanu, Cristișor Olteanu, Florin Arvat, Marius Sorin Cernat, Bogdan Ştefan Popescu, Ionuț Alin Dobrica sunt cei pentru care autoritățile americane au cerut, deja, extrădarea. Magistrații Curții de Apel București au admis, pe 12 decembrie, cererile de extrădare și au emis, pentru aceștia, mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Pentru Cristișor Olteanu, magistrații CAB au decis ca „În temeiul art.58 alin.1 din Legea nr.302/2004 rep ,art.14 alin.2 din Tratatul de extrădare dintre România și Statele Unite ale Americii, ratificat prin Legea nr.111/2008 amână predarea persoanei solicitate până la soluţionarea definitivă a dosarului penal nr.5092/740/2017 al Judecătoriei Alexandria sau, în caz de condamnare cu executarea în regim de detenţie a pedepsei, până la punerea în libertate ca urmare a liberării condiţionate sau până la executarea pedepsei la termen”.

Vom reveni cu amănunte despre alți teleormăneni ridicați, luni, de autorități și care fac obiectul unui dosar instrumentat de DIICOT.

One Comment

  1. Oare pana cand aveau de gand sa se fereasca..pana ii nimerea!!!hai iei o data de doua..si nici asa nu e bn ca nu-s bani lor!!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.