Politic

Eugen Pîrvulescu şi-a tras pe linie moartă contestatarii. Adrian Savu, George Drăghici şi… alţii, în afara noului BPJ al partidului

Începând de luni, 4 iulie, Eugen Pîrvulescu a fost desemnat preşedinte unic al PNL Teleorman, astfel că procesul de unificare al liberalilor din judeţ a luat sfârşit. De asemenea, potrivit preşedintelui PNL Teleorman, în cadrul Biroului Permanent Naţional a fost votată şi noua componenţă a Biroului Permanent Judeţean.

„Au fost făcute modificări în ceea ce priveşte Biroul Permanent Judeţean al partidului, iar noua componenţă a fost votată luni, în cadrul Biroului Permanent Naţional. Am făcut o analiză la tot ceea ce s-a întâmplat în ultimul an de zile, la tot ce s-a întâmplat în campania electorală, am constatat că unii dintre membrii BPJ nici nu mai erau alături de noi, în partid, şi am ajuns la conculzia că era nevoie să fie făcute nişte modificări”, a declarat Eugen Pîrvulescu.

Potrivit liderului dreptei din judeţ, din noul BPJ fac parte 70 de liberali, printre care preşedintele oragnizaţiei, Eugen Pîrvulescu, parlamentarii PNL de Teleorman, Crin Antonescu, Marin Almăjanu, Lucian Militaru, cei 11 consilieri judeţeni, cei 28 de primari şi cei doi viceprimari liberali, preşedinţii organizaţiilor de tineret, de femei şi de pensionari, precum şi preşedintele ligii aleşilor locali.

De asemenea, s-au păstrat şi cele patru funcţii de prim-vicepreşedinţi, care vor fi ocupate de Cristi Barbu, Mihai Ştefan, Dan Popescu şi Alexandru Iliescu.

Coincidenţă sau nu, printre cele 70 de nume nu figurează liberali vechi ca Adrian Savu, Ilie Bălan, George Drăghici, Claudiu Crăcea sau Eugen Jieanu, de altfel vocile din PNL care l-au contestat pe Eugen Pîrvulescu de-a lungul timpului.

Despre motivele care au stat la baza excluderii acestora din noua componenţă a BPJ, preşedintele PNL susţine că, în urma analizei făcute, liberalii în discuţie nu şi-au mai găsit locul în noul format şi că nu sunt nici pe departe singurii membri ai vechiului BPJ care nu se regăsesc în noua structură.

Pe de altă parte, se pare că noul BPJ nu este pe placul tuturor liberalilor din judeţ, prim-vicepreşedintele PNL Cristi Barbu susţinând că este nevoie de o analiză serioasă a situaţiei, în contextul în care oameni vechi în PNL, care au muncit pentru partid şi care au avut rezultate bune de-a lungul timpului, sunt scoşi din structurile de conducere peste noapte.

„Se impune să analizăm serios situaţia în interiorul partidului şi să luăm o decizie în acest sens. Eu, personal, nu sunt de acord cu eliminarea unor colegi cu vechime în PNL, oameni care au muncit pentru partid şi care au obţinut rezultate bune de-a lungul timpului. Adrian Savu, George Drăghici, Ilie Bălan, Claudiu Crăcea sunt oameni care fac politică de ani de zile şi chiar nu cred că pot fi eliminaţi din structurile de conducere după bunul plac al unora care sunt de ieri, de azi în partid. Dacă nu eram copreşedinte, sunt sigur că aş fi fost şi eu pe lista neagră”, a declarat Cristi Barbu referitor la subiect. (Violeta Mocanu)

3 Comments

  1. tziganusul din zambreasca

    daca prim -vicepres. a ajuns un infractor vestit pentru faradelegile lui asa cum este ALISANDRU ILIESCU atunci acest PNL trebuie sa ajunga la cosul de gunoi al istoriei. pacat de cetatenii acestei tari care au crezut in ideile acestei gasti de infractori dovediti.

  2. Mirelutza Stonescu

    Va fi o candidtura BBBBBOOOOMMMBBBBAAA!!!!Tanarul si purul Danila FIERESCU, alaturi de minunata sa soata, mama iubitoare, academician doctor enginer, Petria Fierescu, vor face ca de obicei rahatelul praf, ca de foorat, nu prea mai ieste de onde!!!Traiasca tovarasul Fierescu, alaturi de tovarasa Fierescu!Ura!Ura!Ura!

  3. Elizuka Jilisexu

    Trae barbat acest PARTZULESCU!!!!!Frumos…FFFFFFOOOOOCCCCC, DESTEPT pe masura, mai tare ca Sandukul al meu ot caritas Rusiii de Vede!!!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.