Eveniment

Custodele Coroanei române, Majestatea Sa Margareta și Alteța Sa Regală Principesa Sofia, vizită în Teleorman

Majestatea Sa Margareta și Alteța Sa Regală Principesa Sofia efectuează astăzi o vizită în județul Teleorman în cadrul unui proiect inițiat de Custodele Coroanei române ce vizează comunitățile de la Dunăre – județele Teleorman și Călărași. Vizita a început cu municipiul reședință de județ, Alexandria, cu o deplasare la sediul filialei de Cruce Roșie Teleorman, cunoscut fiind faptul că Majestatea Sa Margareta acordă, începând din acest an, Înaltul Patronaj al Majestății Sale Custodele Coroanei Societății Naționale de Cruce Roșie din România, după ce, timp de opt ani, a deținut președinția Crucii Roșii Române.

Au urmat întâlniri cu oficialități ale județului, cu elevi, profesori, membri ai comunității roma, meșteșugari, producători locali, cărora le-au fost prezentate proiecte de educație alimentară în familie și modernizare a accesului la produse alimentare de calitate.

Printre obiectivele aflate în program, se numără Școala cu clasele I-VIII Turnu Măgurele, care este unul dintre cele două centre din județul Teleorman unde Fundația Regală Margareta a României derulează proiecte ce vizează copiii cu nevoi speciale.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.