Eveniment

CASA JUDETEANA DE PENSII TELEORMAN – COMUNICAT

Incepand cu data de 01.05.2019  persoanele care sunt programate pentru revizuirea medicala la Cabinetul de Expertiza Medicala Videle se vor prezenta la Compartimentul de Expertiza Medicala Alexandria din str. Mihaita Filipescu nr. 32 ( Policlinica Alexandria) etaj 2 ( programul de lucru: luni – vineri, orele 8.30 – 15.00)

Persoanele din zona arondata Cabinetului de Expertiza Medicala Videle care doresc expertizarea ( pentru prima data) se vor adresa la Cabinetul de Expertiza Medicala Videle in vederea programarii la o data ulterioara . Programarea in vederea expertizarii se va face la Compartimentul de Expertiza Medicala Alexandria la o data ulterioara. Pentru urgente persoanele se vor adresa direct Cabinetului de Expertiza Medicala Alexandria.

Persoanele care sunt programate pentru revizuirea medicala la Cabinetul de Expertiza Medicala Rosiorii de Vede se vor prezenta incepand cu data de 01.05.2019 numai in zilele de luni  si vineri, program : 8.30 – 15.00, la Cabinetul Rosiorii de Vede.

Persoanele care locuiesc in zona arondata Cabinetului de Expertiza Medicala Rosiorii de Vede si care solicita expertizarea se vor prezenta pentru programare la Cabinetul de Expertiza Medicala Rosiorii de Vede de luni pana vineri program 8.30 – 15.00.

Persoanele care sunt programate pentru revizuire sau solicita expertizarea din zonele Zimnicea si Turnu Magurele se vor adresa in continuare la Compartimentul de Expertiza Medicala din Alexandria, str. Mihaita Filipescu, nr. 32 ( Policlinica Alexandria etaj 2). Program luni -joi orele 8.30 -15.00.

Persoanele care sunt programate pentru revizuire sau solicita expertizarea din zona Alexandria se vor adresa in continuare la Cabinetul de Expertiza Medicala din Alexandria, str. Mihaita Filipescu, nr. 32 ( Policlinica Alexandria etaj 2). Program marti- vineri intre orele 8.30 -15.00.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.