Social

Alexăndrenii cu venituri mici vor primi, şi anul acesta, tichete sociale de Paşte

Cu ocazia sărbătorilor pascale, Primăria Alexandria acordă, şi anul acesta, tichete sociale în valoare de 100 de lei alexăndrenilor cu posibilităţi materiale reduse, decizia fiind luată printr-o hotărâre de Consiliu în anul 2019.

De tichete beneficiază persoanelele singure sau familiile care au domiciliul pe raza municipiului Alexandria, al căror venit net nu depăşeşte suma de 640 de lei lunar pe membru de familie sau persoană singură.

Acordarea ajutorului social se face pe bază de cerere şi declaraţie pe propria răspundere însoţită de copiii ale actelor de identitate pentru fiecare membru din familie, precum şi de acte doveditoare privind veniturile realizate în luna anterioară depunerii cererii, şi anume adeverinţe de salariu cu venitul net, cupoane pensii, alocaţii de stat, indemnizaţii (şomaj, handicap, creştere copil, plasament, etc.), adeverinţe eliberate de Administraţia Finanţelor Publice Alexandria pentru persoanele majore care nu realizează venituri; alte acte doveditoare după caz.

În ceea ce priveşte cererile şi declaraţiile pe propria răspundere, acestea se vor depune la sediul DGAS Alexandria, însoţite de actele doveditoare, începând cu data de 25 martie 2019 şi până la data de 12 aprilie 2019.

Cu ajutorul acordat de Primărie, beneficiarii îşi pot cumpăra produse alimentare specifice sărbătorii Pascale de la magazinele care acceptă astfel de tichete.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.