Eveniment

Bătrână decedată într-un incendiu, la Rădoiești

O bătrână în vârstă de 80 de ani, din satul Cetatea, comuna Rădoiești, și-a pierdut viața, în urma unui incendiu izbucnit, luni dimineață, în gospodăria sa. Potrivit datelor furnizate de reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență, pompierii militari au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință din satul Cetatea, comuna Rădoiești.

La fața locului s-au deplasat salvatorii roșioreni, cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD, care au constatat că flăcările cuprinseseră acoperișul locuinței, dar și tâmplăria și mobilierul din două camere și mai multe materiale de uz gospodăresc. De asemenea, în interiorul casei, salvatorii au găsit-o pe femeia de 80 de ani, intoxicată cu monoxid de carbon, în stop cardiorespirator.

Aceasta a fost scoasă din locuință și predată paramedicilor SMURD care au început manevrele de resuscitare, însă din păcate, persoana rănită nu a răspuns procedurilor medicale, fiind declarat decesul de echipajul Serviciului de Ambulanță.

Incendiul a fost localizat și lichidat în limitele găsite, după aproximativ o oră și jumătate, pompierii reușind să salveze bunuri de peste 40.000 de lei. Valoarea pagubelor a fost estimată la suma de 20.000 de lei. Din primele cercetări efectuate pentru stabilirea cauzei probabile, a reieșit că la baza producerii incendiului a stat un scurtcircuit produs la un cablu electric defect.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.