Politic

Zvon. Constantin Filip ar putea deveni subprefect de Teleorman

 

Carmen Dumitrescu

Deşi Liviu Dragnea a făcut, nu cu mult timp în urmă, precizarea că următorul suprefect nu va veni din direcţia UNPR,  tot mai multe voci din interiorul PSD confirmă, la modul informal, faptul că e foarte posibil ca următorul suprefect de Teleorman să fie uneperistul Constantin Filip.

Aceleaşi surse ne-au dezvăluit, în exclusivitate, că numirea noului suprefect ar putea avea loc în cursul zilei de joi, 3 aprilie şi că discuţiile serioase din interiorul Puterii locale l-au adus pe acesta în prim-planul opţiunilor posibile. Contactat pentru a confirma zvonul, Constantin Filip a declarat că până în acest moment nu s-au purtat discuţii cu el pe această temă şi că ar fi, la rândul lui, curios să afle dacă vestea e reală, considerând că e vorba de o glumă de 1 Aprilie. Se pare, totuşi, că nu e vorba de vreo păcăleală, pentru că voci importante din PSD susţin, la unison, că varianta cea mai credibilă pentru ocuparea postului de subprefect este Constantin Filip.

Se pare că unul dintre avantajele lui Filip ar fi acela că a absolvit Şcoala de Înalţi Funcţionari Publici şi că ar putea prelua, fără mari probleme formale, postul de subprefect. 

2 Comments

  1. Observator

    Fripturistul asta iese la pensie si tot crede ca va ajunge si el ceva! Mai mult de profesor de „limba gimnastica” nu poate trece, pierzand indeletnicirea si la aceasta PROFESIE lingand „blide” pe la toate formatiunile politice! Costica, revin-o cu picioarele pe pamant!

    • cu gindul la gimnastica mai sa-ti scrintesti limba..de un’ dreq ai virit cratima aia acolo bre?
      „revin-o” la gramatica strabunilor.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.