Politic

Zlotea: “Niţulescu a fost exclus din partid”

Sosirea europarlamentarului Cristian Preda în Teleorman a constituit un prilej de întrunire a Biroului Permanent Judeţean al PDL Teleorman. Această şedinţă era aşteptată de mult timp, pentru că, se pare, în cadrul ei ar fi trebuit să se pună problema abaterilor disciplinare ale lui Teodor Niţulescu. Chiar dacă Cristian Preda a refuzat să discute despre acest subiect, spunând că nu poate vorbi “despre un om pe care nu-l cunoaşte”, preşedintele PDL Teleorman, Marian Zlotea, a precizat că excluderea lui Niţulescu din partid este deja un fapt concret. Asta pentru că într-o şedinţă anterioară s-a stabilit că, dacă cineva încalcă regula de a nu trata probleme care ţin de partid în afara acestuia, cel în cauză va fi exclus. Şi, cum Niţulescu s-a întâlnit cu o parte a membrilor PDL din teritoriu, frustraţi de măsurile luate de noua conducere, e clar, potrivit lui Zlotea, că partidul a fost obligat să declare oficială această excludere. Pe de altă parte, Cristian Preda a discutat despre necesitatea compromisului, mai ales în prag de alegeri parlamentare. (C.D.)

Contactat telefonic, Teodor Niţulescu ne-a declarat: “Nu mă dă pe mine afară din partdi decât cine m-a primit, deci nu e cazul acum. Joi seara am avut o întâlnire, la Roşiorii de Vede, cu reprezentanţii a 37 de organizaţii din PDL şi am hotărât să întocmim un material pe care, luni, să-l trimitem d-lui preşedinte Vasile Blaga, material în care să-i explicăm ce se întâmplă la Teleorman, care este situaţia reală a organizaţiei şi cum, prin măsurile luate de actuala conducere, vom pierde alegerile parlamentare în judeţul Teleorman”. (Gh.P.)

One Comment

  1. jocurile murdare duc la excluderi… Teo Nitulescu te-a lucrat cine te-a sustinut atata timp. Ingtatitudinea ta fata de cei care te-au sustinut,te-a costat enorm.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.