Eveniment

Ziua Protecţiei Civile, sărbătorită la Alexandria

Monica DUMITRESCU

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “A. D. Ghica” Teleorman a organizat marţi, 28 februarie 2017, o serie de manifestări pentru marcarea Zilei Protecţiei Civile din România.

Manifestările, desfăşurate pe platoul din cadrul Detaşamentului de Pompieri Alexandria, au demarat cu un ceremonial militar, urmat de prezentarea tehnicii de intervenţie şi executarea unor exerciţii demonstrative.

La manifestări au participat reprezentanţi ai autorităţilor publice locale, care au prezentat mesaje de felicitare pentru toţi cei care, cu dăruire, competenţă şi spirit de sacrificiu acţionează şi se găsesc permanent în slujba cetăţenilor pentru a-i preveni, ocroti, salva şi ajuta să învingă stihiile naturii sau orice alte pericole majore cu care sunt confruntaţi, sub deviza “cu viaţa mea apăr viaţa!”, dând dovadă de eroism în  îndeplinirea misiunilor ce le sunt încredinţate.

În cadrul manifestărilor au fost aduse mulţumiri tuturor autorităţilor administraţiei publice judeţene şi locale, operatorilor economici, instituţiilor publice, populaţiei şi mass-media locale pentru sprijinul acordat în îndeplinirea misiunilor specifice.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.