Social

Ziua mănușilor galbene, la Roșiori de Vede – acțiune de ecologizare organizată de liberalii roșioreni

Liberalii roșioreni au organizat, vineri, o amplă acțiune de ecologizare în municipiul Roșiori de Vede. Înarmați cu mănuși galbene și saci menajeri, liberalii roșioreni, cărora li s-au alăturat deputatul PNL Maria Stoian, vicepreședintele Consiliului Județean, Raluca Fedeleș, și directorul de cancelarie a Instituției Prefectului, Adelina Sfăt, au strâns gunoaiele aruncate la întâmplare, atât din apropierea târgului săptămânal, cât și a zonei de agrement. 

Rezultatul acțiunii de ecologizare a municipiului se traduce în câteva zeci de saci menajeri plini de deșeuri pe care unii dintre cetățeni, mai puțin familiarizați cu noțiunea de responsabilitate, le aruncă la întâmplare.

Activitatea liberalilor roșioreni este parte a campaniei „Teleorman, județ curat” și a avut drept scop schimbarea în bine a aspectului municipiului Roșiori de Vede.

Campania „Teleorman, județ curat”, inițiată de senatorul PNL Eugen Pîrvulescu, a demarat la finalul lunii martie, la Drăgănești Vlașca, în prezența ministrului Mediului, Tánczos Barna.  Partenerii acțiunii sunt A.D.I.- Managementul Deșeurilor, Agenția pentru Protecția Mediului Teleorman, Polaris M Holding și Direcția Silvică Teleorman, iar peste 70 din cele 97 de primării din Teleorman au răspuns pozitiv apelului de ecologizare a județului.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.