Eveniment

Ziua Internațională a Dunării, sărbătorită la Turnu Măgurele, printr-o competiție sportivă de kaiac-canoe

kaiac1Agenţia pentru Protecţia Mediului Teleorman, în colaborare cu Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Teleorman, a sărbătorit în data de 29 iunie 2016 “Ziua Internaţională a Dunării”, alături de elevii Clubului Sportiv Şcolar Turnu Măgurele, Secţia Kaiac – Canoe.

Cu acest prilej, la Turnu Măgurele, a fost organizată o competiţie sportivă de kaiac-canoe, la care au participat elevii Clubului Sportiv Şcolar Turnu Măgurele, Secţia Kaiac – Canoe. Competiţia s-a desfăşurat pe fluviul Dunărea, pe mai multe categorii și anume,  juniori I – 200 m, juniori II – 200 m, juniori III – 200 m, juniori I – 500 m, juniori II – 500 m, juniori III – 500 m, individual şi dublu.

Acest eveniment a fost premergător concursului naţional care va avea loc la Piteşti în data de 20 iulie 2016, elevii aflându-se acum în cantonament pentru pregătire. La finalul concursului toţi elevii au fost premiaţi.

Potrivit directorului APM Teleorman, Ion Rădulescu, activităţile organizate cu prilejul sărbătoririi Zilei Dunării acordă o importanţă deosebită conştientizării şi participării populaţiei la eforturile de conservare a fluviului Dunărea, obiectivul principal al acestor manifestări fiind acela de a implica cetăţenii ţărilor dunărene în multiple activităţi independente sau comune, desfăşurate pe plan local, naţional şi regional. (C.P.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.