Eveniment

Ziua Drapelului Naţional, celebrată la Alexandria

drapel2drapel3

Prefectul şi subprefectul judeţului Teleorman, Carmen Daniela Dan şi Alexandru Ceciu, preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Gâdea, viceprimarul municipiului Alexandria Gică Anghel, senatorii Timotei Stuparu şi Florinel Dumitrescu, consilieri locali şi judeţeni, precum şi mai mulţi conducători ai instituţiilor deconcentrate au luat parte duminică, 26 iunie, la ceremonia de celebrare a Drapelului Naţional.

Evenimentul, unul destul de scurt, de altfel, a început cu prezentarea onorului şi a continuat cu scurte cuvântări ale prefectului judeţului, Carmen Daniela Dan, preşedintelui Consiliului Judeţean, Adrian Gâdea şi viceprimarului Municipiului Alexandria, Gică Anghel, de altfel, la primul său discurs de la învestirea în funcţia de viceprimar.

A urmat sfinţirea drapelului de un sobor de preoţi de la Episcopia Alexandriei şi Teleormanului, după care oficialităţile au sărutat drapelul, înainte ca acesta să fie înălţat pe catargul din faţa Palatului administrativ, ceremonia fiind încheiată de dispozitivul de defilare.

La eveniment au luat parte şi câţiva alexăndreni, temperatura ridicată, dar şi faptul că ceremonia a avut loc într-o zi de duminică, au făcut ca publicul să fie mult mai puţin numeros decât de obicei. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.