Social

Zimnicenii care s-au vaccinat cu a doua doză în octombrie primesc tichetele de masă

În obișnuita informare generală pe care primarul orașului Zimnicea, Petre Pârvu, o face de ceva vreme, acesta a anunțat că tichetele de masă pe care le primesc persoanele care se vaccinează au ajuns la centrul de vaccinare din cadrul sălii de sport din orașul de la Dunăre. Astfel, către zimnicenii care au făcut cea de-a doua doză de vaccin în luna octombrie vor fi repartizate cele 147 de tichete de masă. Primarul Pârvu i-a informat pe locuitori că vor fi sunați de la centrul de vaccinare pentru a fi anunțați când vor putea să-și ridice tichetele.

De asemenea, cu aceeași ocazie, primarul a vorbit despre stadiul procesului de vaccinare, precizând că, săptămâna trecută, în centrul local s-au vaccinat 675 de persoane, dintre care 145 cu prima doză, 402 au primit doza a doua, iar 128 de persoane s-au vaccinat cu a treia doză.

Iar pentru atrage atenția asupra modului în care trebuie privită în continuare pandemia de coronavirus, primarul Petre Pârvu a declarat că intenționează să facă demersurile necesare pentru mărirea suprafeței celor două cimitire din oraș, aceasta fiind o necesitate impusă de situația pandemică, și a reiterat măsurile esențiale pentru revenirea la normalitate: distanțare, masca și vaccinare.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.