Eveniment

Zi de foc pentru pompierii teleormăneni

Pompierii militari au intervenit joi, 22 august, la 41 de intervenții de urgență, dintre care 22 cazuri preluate de paramedicii SMURD (șase de paramedicii de la Alexandria, unul de cei de la Drăgănești Vlașca, cinci de la cei de la Roșiorii de Vede, trei de cei de la Dobrotești, șase de cei de la Turnu Măgurele și un caz de cei de la Videle), un accident rutier pe E 70, la Vitănești, cu trei victime, o misiune de căutare a unei persoane dispărute în Dunăre la Turnu Măgurele și 17 incendii, informează ISU Teleorman.

În ceea ce privește cele 17 incendii, potrivit sursei citate, 13 au fost incendii de miriște și vegetație uscată, două la o casă de locuit și la o anexă gospodărească. un incendiu la baloți de furaje și unul la un utilaj agricol.

Personalul Inspecției de Prevenire din cadrul ISU Teleorman a efectuat joi, 22 august, cinci controale, aplicând pentru neregulile constatate 12 avertismente și o amendă contravențională în cuantum de 1.000 lei. Totodată, în timpul controlalelor derulate de ISU Teleorman, s-au efectuat și două instruiri pe linie de prevenire a incendiilor cu angajații unităților verificate.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.