Social

Zeci de elevi şi profesori, premiaţi de Consiliul Judeţean pentru performanţă

IMG_1447Conform tradiţiei, Consiliul Judeţean Teleorman a premiat la sfârşit de an şcolar elevii teleormăneni care au obţinut performanţe deosebite la olimpiadele şcolare şi concursurile naţionale. 46 de elevi din unităţile de învăţământ preuniversitar din Teleorman şi cam tot atâţia dascăli au fost felicitaţi şi au primit diplome şi premii în bani ca recompensă pentru efortul şi rezultatele obţinute anul acesta. Sumele acordate elevilor performanţi s-au încadrat între 100 şi 250 lei, în funcţie de locul pe care l-au obţinut la nivel naţional, profesorii care i-au pregătit primind jumătate din suma acordată elevilor. De asemenea, au fost premiate şi două echipe sportive care au obţinut premii anul acesta la concursurile naţionale, fiecare echipă primind suma de 600 lei.

Premiile au fost înmânate elevilor şi profesorilor de preşedintele Consiliului Judeţean Teleorman, Adrian Gâdea, acesta avându-l alături şi pe inspectorul şcolar general adjunct, Emilian Vrăjitoarea.

“Am premiat în buna tradiţie a Consiliului Judeţean elevi cu rezultate deosebite, dar şi pe dascălii care s-au ocupat de pregătirea acestora. Îi felicit pe elevi, pe dascăli, pe părinţi şi le urez succes în continuare, asigurându-i că vor avea un sprijin atât din partea Consilului Judeţean, cât şi a mea personal”, a declarat preşedintele Gâdea.

Elevii premiaţi au mulţumit oganizatorilor festivităţii, apreciind gestul acestora. “Ar trebui să se întâmple mai des şi pentru mai mulţi elevi care obţin rezultate remarcabile la tot felul de concursuri”, a declarat Iuliana Caraveţeanu, elevă în clasa a XI-a la Liceul Pedagogic “Mircea Scarlat” din Alexandria, premiată la olimpiada naţională la pedagogie-psihologie. “Performanţa se face cu multă muncă şi cu mult timp alocat pentru pregătire”, a mai spus aceasta. Conform unei alte olimpice naţionale, un alt “secret” al obţinerii performanţelor este: “dacă îţi doreşti foarte mult, reuşeşti”. (M.D.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.