Eveniment

Zeci de copii au vizitat IPJ Teleorman de Ziua Porţilor Deschise

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ca în fiecare an, de Ziua Naţională a Poliţiei Române – 25 martie, poliţiştii teleormăneni organizează o serie de evenimente, printre care și Ziua Porţilor Deschise, la sediul Inspectoratului de Poliţie Județean Teleorman.

Cu această ocazie, zeci de elevi au admirat maşinile de poliţie şi armamentul din dotarea oamenilor legii și au vizitat Serviciul 112.

La Inspectoratul Judeţean de Poliţie Teleorman, joi, începând cu ora 10.00, a fost rândul elevilor clasei I A ai Școlii Gimnaziale nr. 5, în grupuri, însoţiţi de învățătoarea Corina Voicu Popescu, să viziteze sediul IPJ și să afle câte puțin din tainele meseriei de polițist. În faţa sediului poliţiei i-au  întâmpinat agenţi de poliție care i-au condus în curtea interioară, unde erau aşteptaţi de poliţiştii de la rutieră, criminalişti, mascaţi, dar şi cei de la prevenirea şi combaterea criminalităţii. Copiii au lăsat rapid emoţiile şi au început să se joace cu echipamentele poliţiştilor.

Puştile, sirenele şi cătuşele, ca de altfel şi câinele poliţist, au fost puncte principale de atracţie, însă mascaţii au fost de departe consideraţi cei mai fascinanţi de către prichindei, mai ales că au putut urca în maşini şi au pornit girofarele şi semnalele luminoase. Poliţiştii, la rândul lor, au oferit celor mici informaţii despre cum pot preveni anumite incidente. (C.P.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.