Social

Zece localități din Teleorman, fără niciun caz de COVID-19 în ultimele două săptămâni / Scrioaștea, Putineiu și Troianul, incidență de peste 7 cazuri la mia de locuitori

Potrivit Direcției de Sănătate Publică Teleorman, în ultimele două săptămâni, în zece localități din județ nu a fost confirmat niciun caz de COVID-19. Este vorba de comunele Băbăița, Bujoreni, Conțești, Frăsinet, Mavrodin, Purani, Răsmirești, Salcia, Siliștea și Zâmbreasca. Pe de altă parte, în alte 25 de unități administrativ-teritoriale teleormănene, rata de incidență cumulată a cazurilor de infectare cu SARS-CoV-2 este mai mare de 3 cazuri la mia de locuitori, în trei dintre aceste depășind chiar pragul de 7 la mie. Astfel, în comuna Troianul rata de infectare este de 7.08, în Putineiu – 7.12, iar Scrioaștea înregistrează 8.98 cazuri de infectare la mia de locuitori.

În ceea ce privește rata de incidență la nivelul celor cinci municipii și orașe, cea mai mare este la Alexandria – 4.17, Roșiorii de Vede are 3.47 cazuri la mie, Videle – 2.97, Turnu Măgurele – 2.75, iar Zimnicea – 2.36.

De asemenea, conform informațiilor furnizate de DSP Teleorman, gradul de ocupare a paturilor din spitale cu pacienți COVID-19 este de 23,26%. Numărul teleormănenilor care, în ultimele 14 zile, au aflat că s-au infectat cu SARS-CoV-2 este de 897 de persoane, la nivelul județului rata de incidență cumulată fiind de 2.54 cazuri.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.