Sport

Young Steaua Alexandria a câştigat competiţia fotbalistică juvenilă

juvenilTimp de două zile, la mijlocul acestei săptămâni a avut loc ediţia a doua a Cupei Young Steaua, competiţie organizată de clubul alexăndrean şi finanţată de fondatorii acestuia, Sorin Paraschiv şi Vali Badea. Cei doi foşti fotbalişti alexăndreni au atras un număr de opt echipe la startul competiţiei, care s-a bucurat atât de prezenţa unor tineri sportivi destul de bine pregătiţi pentru acest nivel de vârstă, cât şi de un public numeros, format din părinţi, colegi sau prieteni ai sportivilor.

În partea a doua a competiţiei s-au jucat finalele, meciul care a decis câştigătoarea disputându-se între alexăndrenii de la Young Steaua (pregătiţi de antrenorii Adian Chiriţă, Daniel Chiriţă, Aurel Florea şi Horaţiu Lascu) şi echipa Academia Sport Team Bucureşti (antrenor Constantin Giurescu). Finala a fost echilibrată, echipele de valori apropiate, dar în final alexăndrenii au câştigat cu 2-0, adjucându-şi trofeul.

Să mai punctăm că în jocul pentru locul 3, echipa FC Voluntari a învins pe CSU Craiova cu 4-2 (vom reveni cu detalii despre întreg turneul).

B.Pană

One Comment

  1. nu mai folositi expresia „finantata de v.Badea si Parasciv,echipa este finantata de parinti intrutotul.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.