Eveniment

Weekend solicitant pentru pompierii teleormăneni/ 31 de intervenții în 24 de ore

31 de intervenții au avut pompierii teleormăneni în numai 24 de ore, dintre acestea 21 fiind la cazuri în care au fost solicitate echipajele SMURD. Potrivit ISU Teleorman, de sâmbătă de la ora 08.00 și până duminică dimineață la aceeași oră, militarii teleormăneni au gestionat 21 de intervenții ale echipajelor SMURD, dar și două incendii izbucnite la locuințele unor cetățeni din localitățile Târnava și Zimnicea. Dintre ultimele două, cea mai dificilă intervenție a fost la gospodăria din Târnava unde incendiul, izbucnit de la o sobă pe butelie, lăsată în funcțiune nesupravegheată, se manifesta generalizat, fiind cuprins de flăcări întregul imobil. Focul a fost lichidat după aproximativ două ore, fără a se înregistra victime, valoare pagubelor ridicându-se la suma de aproximativ 20.000 de lei.

Pe de altă parte, salvatorii au fost solicități să intervină la un incendiu la un stâlp de electricitate, pe raza localității Lunca, dar și la un accident rutier produs la ieșire din municipiul Alexandria spre București.

În perioada menționată, salvatorii militari au avut parte de alte două misiuni de sprijin a echipajelor Serviciului de Ambulanță, pentru preluarea unor persoane supraponderale, cu probleme medicale, pentru a fi transportate la spital, de trei misiuni de recunoaștere la trei operatori economici, precum și de o  misiune de monitorizare, împreună cu Serviciul de Gospodărire a Apelor Teleorman, a fluviului Dunărea.

Pe de altă parte, personalul Inspecției de Prevenire a desfășurat trei controale de specialitate, aplicând pentru deficiențele constatate șapte avertismente și o amendă în cuantum de 500 lei. Pe timpul acestor verificări, inspectorii de prevenire au efectuat o instruire cu personalul de la locul de muncă în cazul producerii unor incendii.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.