Eveniment

Week-end tragic pentru două familii din Teleorman, care și-au pierdut doi membri tineri

Una din drame s-a petrecut la Nanov, unde, un tânăr de 20 de ani a murit în baie, intoxicat cu monoxid de carbon. Tânărul, care se întorsese din oraș  sâmbătă, după miezul nopții, s-a dus să își facă un duș și, din păcate, a decedat, fiind găsit de bunica lui. Potrivit anchetatorilor, bunica băiatului a ieșit la ora 05.00 din camera sa, în curte, moment în care a auzit hidroforul mergând, aspect care i s-a părut suspect la ora aceea.

A intrat în casă, acolo unde dormea nepotul ei, a auzit apa din baie curgând și a intrat să vadă ce se întâmplă. A rămas, însă, șocată, găsindu-și nepotul fără suflare în cadă. Aceasta a anunțat anchetatorii care, când au ajuns la fața locului, nu au mai putut face nimic decât să constate decesul. Băiatului i s-a făcut cel mai probabil rău de la gazele emanate de boilerul instant montat în baie, cauza decesului fiind intoxicație cu monoxid de carbon.

Al doilea caz, la fel de dramatic, s-a petrecut în Alexandria. O femeie și-a găsit soțul în vârstă de 28 de ani înecat în cadă. Acesta s-a dus să își facă baie și, observând că soțul ei nu mai iese, femeia s-a dus să vadă ce se întâmplă. A forțat ușa băii, care era încuiată și, când a intrat, și-a găsit soțul fără suflare în cadă, cauza probabilă a decesului fiind înecul. Anchetatorii vor stabili cu exactitate cauza decesului celor doi tineri. (C.P.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.