Eveniment

În week-end, polițiștii au reținut 10 permise de conducere și au retras două certificate de înmatriculare

La sfârșitul săptămânii, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Teleorman au acţionat pe linia prevenirii şi combaterii cauzelor generatoare de accidente rutiere, fiind aplicate 58 de sancțiuni contravenționale în valoare de 15.550 lei.

Totodată, au fost reținute 10 permise de conducere și retrase două certificate de înmatriculare.

Printre infracțiunile depistate, se numără și cazul unui bărbat în vârstă de 48 de ani, din comuna Frumoasa, județul Teleorman, care a fost depistat în timp ce conducea un autoturism  pe DJ 506, pe raza comunei Bujoru, cu toate că se afla sub influența băuturilor alcoolice, iar permisul de conducere îi era reținut.

Conducătorul auto a fost testat alcooltest, rezultatul indicând o valoare de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital pentru a i se recolta probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal, urmând a se propune soluție prin Parchet.

Un alt caz este cel al unui bărbat în vârstă de 53 de ani, din comuna Crângu, care a declarat că nu are asupra sa permisul de conducere, dar în urma verificărilor a rezultat faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii  de “conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere”, urmând a se propune soluție prin Parchet. (C.P.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.