Eveniment

Week-end în forţă pentru poliţiştii teleormăneni

politistiÎn vederea asigurării unui climat de ordine și siguranță publică la nivelul întregului județ, în week-end, polițiștii din cadrul Inspectoratului de poliție județean Teleorman au desfăşurat o serie de acțiuni.

Astfel, pentru creșterea gradului de siguranță publică a cetățenilor, polițiștii teleormăneni din toate structurile operative au fost angrenaţi în executarea unor serii de acțiuni în sistem integrat și controale în locurile și zonele de interes operativ din județ, acele locuri cunoscute oamenilor legii ca fiind cu un grad mai mare de infracţionalitate.

Prin aceste acţiuni, spunea şeful IPJ Teleorman, Valentin Dumitraşcu, se urmăreşte creșterea gradului de siguranţă pentru cetăţeni prin protejarea vieţii, integrităţii corporale şi a patrimoniului acestora, precum şi sporirea gradului de siguranţă rutieră şi a transporturilor, prevenirea şi combaterea evaziunii fiscale, contrabandei, corupţiei, contrafacerii de mărfuri etc., cele enumerate fiind principalele obiective stabilite ale Poliţiei Române pentru anul 2015. (C.P.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.