Eveniment

Vremea rea a închis mai multe drumuri în Teleorman

UPDATE: Reprezentanții IPJ Teleorman transmit că, la nivelul județului, și DN51 Viișoara-Suhaia este închis, la această oră, din cauza condițiilor meteo nefavorabile.

În Teleorman, DN 65 A este închis pe raza comunei Scrioaștea, din cauza condițiilor meteo nefavorabile, informează Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române.

“Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, în contextul atenționărilor meteorologice cod portocaliu și galben de ninsori abundente, viscol și intensificări ale vântului, ce sunt în vigoare până la data de 25 martie, ora 10:00, în județul Teleorman, DN 65 A este închis pe raza comunei Scrioaștea”, a transmis INFOTRAFIC, marți dimineață.

De asemenea, DN 65 A este închis și între localitățile Turnu Măgurele-Roșiori, tot din cauza ninsorii depuse pe carosabil.

Totodată, alte două drumuri județene sunt blocate din cauza vremii nefavorabile, respectiv DJ 612 A Roșiori-Balta Sărată și DJ 504 Alexandria-Cernetu, mai transmite INFOTRAFIC.

Pe toate drumurile din județ se acționează cu material antiderapant.

Pentru reducerea riscului rutier, autoritățile recomandă șoferilor să adapteze viteza la condițiile de trafic și de drum, să ia în considerare că distanța de frânare crește pe un carosabil umed sau alunecos, să-și asigure o bună vizibilitate prin parbriz, lunetă și geamuri laterale și să folosească luminile de ceață dacă se deplasează pe drumuri undea este prezent acest fenomen.

Totodată, polițiștii le amintesc conducătorilor auto că pentru deplasarea pe drumuri acoperite cu zăpadă, gheață sau polei este obligatorie echiparea autovehiculelor cu anvelope de iarnă.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.