Politic

“Am votat pentru o guvernare competentă şi responsabilă” – Liviu Dragnea

Monica DUMITRESCU

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a votat, duminică dimineaţa, la Şcoala Gimanzială “Mircea cel Bătrân” din Turnu Măgurele, la secţia cu nr. 66. La ieşirea de la urne, liderul PSD a declarat: “Astăzi am votat pentru creşterea economiei, pentru locuri de muncă, pentru mai mulţi bani în buzunarele românilor, pentru pensii şi salarii mai mari, pentru a îmbunătăţi rapid situaţia din sănătate şi educaţie şi pentru a reda demnitatea medicilor şi profesorilor, pentru taxe şi impozite mai mici şi pentru a sprijini oamenii de afaceri, pentru ca tinerii din România să aibă locuri de muncă bine plătite, să-şi poată cumpăra o casă şi să ajungă rapid în clasa de mijloc, pentru un program de readucere la viaţă a satului românesc, pentru a ne hrăni din roadele pământului nostru şi nu din importuri de proastă calitate. Vreau ca românii să se simtă acasă în ţara lor şi România să fie o casă bună pentru toţi nu doar pentru o parte dintre ei. Am votat pentru o guvernare competentă şi responsabilă care să poată face aceste lucruri de mâine. Nu peste ani. De mâine!”.

Liviu Dragnea nu a făcut pronosticuri, însă, şi-a exprimat speranţa că românii se vor prezenta într-un număr cât mai mare la vot şi că vor arăta că “pot face diferenţa între realitate şi vorbe, între manipulare şi adevăr”.

Liviu Dragnea candidează pentru un loc în Camera Deputaţilor, fiind primul pe lista social-democraţilor în judeţul Teleorman.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.