Sport

Vor fi schimbări de Anul Nou?

În aceste zile, toată lumea pare să fi intrat în febra sărbătorilor de iarnă, însă tot mai mult se vorbeşte despre schimbări la unele structuri  deconcentrate din sportul teleormănean. Una dintre structurile vizate de noul context politic pare să fie Clubul Sportiv Şcolar Alexandria, unde se aude că actualul director, Iulian Gudan, va fi  nevoit să lase locul liber unei alte persoane. De asemenea, s-a vorbit şi despre Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Teleorman, unde actualul director, Constantin Berechet, membru activ PDL, pare să nu cedeze postul, aşa, pur şi simplu. Nici despre CST Alexandria nu se ştiu prea multe lucruri, însă directorul actual, Laurenţiu Florea, numit în post de trei ani de zile, îşi vede în continuare de treabă.

Dacă vor fi schimbări la aceste structuri sportive pe final de an 2012, vom vedea cu siguranţă, la momentul potrivit, însă este de aşteptat ca de la anul să fie alţi conducători la aceste instituţii. (B.P.)

One Comment

  1. De ce fel de treaba isi vede Laurentiu Florea?!? Oare se gindeste sa dea caldura in Sala Sporturilor?!? Sau poate a gasit solutia sa repare tabela de scor?!? Or a aflat ce trebuie facut pentru a o putea tine in Alexandria pe Andreea Ograzeanu?!?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.