Sport

Vom avea etapă județeană la atletism?

Practicanții atletismului din Teleorman sunt în așteptarea unei decizii a Asociației Județene de Atletism, cu privire la organizarea etapei județene, obligatorie pentru calificarea la etapa finală a Campionatele Naționale pentru copii și juniori. Conform obiceiului de anii trecuți, etapa județeană se organiza cel târziu în data de 20 ianuarie. Ca locație de desfășurare, au existat două variante. Prima era cea în care se pleca la Giurgiu, cu arme și bagaje, în județul vecin existând o sală propice. Varianta locală includea organizarea sectorului de sărituri în sala de sub tribuna Stadionului Municipal din Alexandria, în timp ce probele de alergare se desfășurau afară, pe pista de tartan.

Nu este însă exclus ca Federația Română de Atletism să renunțe la strictețea respectării regulamentelor, în condițiile în care Asociația Municipală de Atletism București a anulat organizarea etapei locale, invocând lipsa de fonduri.

În momentul actual, în județ sunt secții de atletism la CSS Alexandria (unde au fost absorbite efectivele de atleți de la CSS Turnu Măgurele respectiv CSS Roșiorii de Vede) și CST Alexandria. (Cristi Frisk)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.