Eveniment

Voluntarii I.S.U. Teleorman participă la acțiunea umanitară BIG BUILDING 2019 – 10 case în 5 zile

În perioada 07 – 11 octombrie, doi voluntari din cadrul programului „Salvator din pasiune”, derulat de ISU Teleorman, participă la evenimentul „BIG BUILDING 2019: acțiune de construire accelerată și voluntariat – 10 case în 5 zile”, organizat de Habit for Humanity România, în localitatea Vaideeni, județul Vâlcea.

Inundațiile puternice din anul 2014 au lăsat complet fără case zeci de familii, iar de atunci ele sunt nevoite să locuiască în containere. Aici gătesc și dorm, aici copiii își fac lecțiile și se joacă, în cutiile metalice în care iarna este frig și vara este cald, în care utilitățile se rezumă la curentul electric improvizat, fără apă, căldură sau toalete. La BIG BUILD 2019 se construiesc 10 case pentru 10 familii extrem de vulnerabile, care acum trăiesc în condiții greu de imaginat

“Le mulțumim voluntarilor teleormăneni pentru modul în care au ales să se implice în rezolvarea problemelor celor aflați în dificultate, pentru spiritul lor civic altruismul și responsabilitatea față de semeni!

Îi asigurăm de întreaga noastră prețuire pentru tot ceea ce fac și suntem convinși că vor constitui adevărate modele pentru cei din comunitatea din care fac parte!”, spun reprezentanții I.S.U. Teleorman.


Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.