Social

Voluntarii Crucii Roșii Teleorman au ajutat peste 70 de persoane aflate în dificultate din Nenciulești

Săptămâna trecută, voluntarii Crucii Roșii Teleorman au ajutat peste 70 de persoane nevoiașe din comuna Nenciulești cu articole de îmbrăcăminte și încălțăminte potrivită, conform informațiilor publicate de reprezentanții organizației nonprofit.

Atât voluntari cadre didactice ai Crucii Roșii Teleorman din comuna Nenciulești, cât și cinci tineri voluntari s-au implicat în activitate pentru a oferi o mână de ajutor celor care au nevoie. Inițiativa organizării acestei activități a fost a Crucii Roșii Teleorman, la solicitarea Primăriei comunei Nenciulești.

“Cheltuielile unei familii pe îmbrăcăminte și încălțăminte se află imediat după cheltuielile pe produsele alimentare necesare traiului zilnic, acestea crescând în cazul familiilor cu mulți copii. Atunci când comunitatea se implică, putem fi alături de cei care au nevoie de sprijin și să le oferim puțină speranță și alinare”, transmit reprezentanții Crucii Roșii Teleorman, referindu-se la motivul demersului.

Următoarea acțiune planificată de Crucea Roșie Filiala Teleorman are loc cu ocazia Zilelor municipiului Alexandria, când membrii organizației vor fi prezenți pentru a veni în sprijinul cetățenilor în eventualitatea unor cazuri deosebite, transmite directorul Ecaterina Carmen Neață.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.