Sport

Voleibalistele de la CSS Alexandria, în turneu la Craiova

În aceste zile, la Craiova, în organizarea CS Volei din localitate, are loc un turneu amical de volei feminin, dedicat echipelor de speranțe și de minivolei. La competiția de pregătire participă și echipa feminină de minivolei a CSS Alexandria, pregătită de către profesorul Adrian Găvănescu.

Formația noastră a reluat pregătirile, după vacanța de iarnă. CSS Alexandria a avut un parcurs perfect în toamnă, când a terminat neînvinsă grupa preliminară a Campionatului Național. Drept urmare, formația noastră poate organiza, pe teren propriu, unul din cele 8 turnee semifinale ale competiției.

Federația Română de Volei a anunțat că va da publicității calendarul competițional al respectivei faze, cu date și locații de desfășurare, cel mai târziu la 28 februarie 2017.

Echipa feminină de volei CSS Alexandria merită o susținere pe măsură, în condițiile în care profesorul Găvănescu a pornit de la zero această activitate, depășind o serie de dificultăți greu de imaginat, pentru a aduce fetele la un nivel decent de exprimare sportivă. (Cristi Frisk)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.