Sport

Voința Saelele, victorie contra liderului din Argeș

Fotbaliștii de la Voința Saelele au câștigat al doilea amical al cantonamentului de la Valea Ursului, din județul Argeș. Echipa noastră s-a impus cu scorul de 2-1 într-un meci disputat contra liderului Ligii a IV-a Argeș, Unirea Bascov.

Formația pregătită de antrenorul Alexandru Gheorghe a marcat prin Mitrea și Scumpu, pentru prima victorie a anului 2017. Echipa folosită în acest meci, în minutul 1, a fost următoarea: Popescu – Sălcianu, Miu, David, Pantelimon – Roman, Mitrea, Mitran, Marioara – Sindie și Sanda. Au mai fost folosiți: Chirescu, ca portar, dar și jucătorii de câmp Voicu, Scumpu, Turcin, Ghebaură și Călin.

Victoria Voinței este importantă, în contextul în care disputa cu Unirea Bascov s-ar putea reedita în vară, la barajul de promovare în Liga a III-a.

Noutățile în lot, anunțate de Voința Saelele, sunt: Popescu (25 de ani, portar, venit de la CS Șirineasa), David (25 de ani, fundaș central, Minerul Motru), Mitran (25 de ani, mijlocaș, ASC Seaca), Călin (22 de ani, mijlocaș, Viitorul Sebeș), Sanda (atacant, 25 de ani, Cozia Călimănești).

Al treilea meci al stagiului argeșean, pentru Voința Saelele, a fost disputat deja, contra celor de la Atletic Bradu, formație care evoluează în liga a III-a. Obiectivul fotbaliștilor de pe Valea Oltului este să promoveze în liga a III-a. (Cristi Frisk)

One Comment

  1. Cei mai tari blatisti, bani la negru, nimic corect!!!!DNA, doi pradatori, GABIE VLADULESCU, si valetul sau SANDU KHELU,zis, GAOAZA, te asteapta sa ii umflii!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.