Sport

Voința Saelele țintește performanța

Liderul Ligii a IV-a la fotbal, Voința Saelele, a luat vacanță de sărbători, urmând ca lotul să se reunească în luna ianuarie. Fotbaliștii de pe Valea Oltului au terminat turul de campionat neînvinși, cu 40 de puncte și un golaveraj excelent, 67-4, echipa fiind la superlativ atât la capitolul golurilor marcate, cât și la cel al golurilor primite.

Voința Saelele țintește promovarea în Liga a III-a, gruparea urmând să abordeze și Cupa României, faza județeană, ca pe un obiectiv major al sezonului. Președintele echipei, Gabriel Vlădulescu, a declarat în exclusivitate pentru ziarul Teleormanul: ”La Saelele am reușit să închegăm o echipă foarte bună. În pauza competițională intenționăm să întărim lotul cu câțiva jucători valoroși, deoarece dorim să asigurăm concurența pe posturi. Este posibil, în funcție de mai mulți factori, să plecăm și într-un cantonament de pregătire fizică. Certitudinea este că avem un singur cuvânt de ordine: performanța. Ne dorim să promovăm în Liga a III-a, deoarece acest lucru ar însemna un rezultat istoric pentru comună. Vrem să câștigăm Cupa României și să mergem cât mai departe în faza națională a competiției, de ce nu chiar să aducem la Saelele o echipă de primă ligă. Nu ne interesează ce fac și ce spun alții, noi ne vedem de treaba noastră. Vă mai pot anunța și că în retur vom evolua cu trei jucători tineri, sub 21 de ani, titulari, deoarece acesta este regulamentul care va funcționa la barajul de promovare, iar noi dorim să abordăm meciurile din campionatul județean, în condiții echivalente cu cele de la confruntarea decisivă”.

Legat de discuțiile generate de ultima partidă a turului, câștigată de Voința cu 3-0 la Brânceni, pe terenul celor de la Unirea, Gabriel Vlădulescu s-a mărginit să declare următoarele: ”așa cum am precizat, ne interesează doar echipa noastră. Ce fac și ce spun alții, bune sau rele, este strict problema lor. Noi am jucat toate meciurile corect, pe teren, așa cum se va întâmpla și de aici încolo. Nu dorim să intrăm în polemici cu nimeni”. Voința Saelele este antrenată de către Alexandru Gheorghe, fost jucător de prima ligă la Foresta Fălticeni printre altele.

Voința Saelele este o echipă de tradiție a județului Teleorman, iar în acest moment, baza sportivă comunală îndeplinește condițiile pentru a fi omologată ca să găzduiască meciuri în liga a III-a, în eventualitatea promovării.

Câștigătoarea Ligii a IV-a va susține un baraj în dublă manșă, cu campioana unui județ limitrof, pentru promovarea în Liga a III-a. Echipa de juniori Voința Saelele este și ea lider în clasamentul rezervat acestei categorii de vârstă, țintind calificarea în turneul final de juniori A1. Formația de juniori din Saelele nu a pierdut niciun punct în sezonul de toamnă, în campionat. (Cristi Frisk)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.