Sport

Voinţa Saelele a fost premiată pentru sportivitate

Aşa cum se obişnuieşte de 11 ani, în fotbalul teleormănean echipele care demonstrează preocupare faţă de sportivitate, faţă de fairplay, sunt rcompensate de organizatorii campionatului, AJF Teleorman, alături de sponsorul competiţiei, firma Knauf. Parteneriatul acesta a dus la peste 100 de disctinţii oferite echipelor de-a lungul anilor, iar competiţia sportivităţii a devenit o preocupare deosebită pentru majoritatea participantelor la competiţie.
Una din echipele care s-au evidenţiat de-a lungul anilor prin preocuparea pentru sportivitate, este Voinţa Saelele, echipă care s-a remarcat şi în acest sezon competiţional. Iar preocuparea întregii echipe, a staffului tehnic al clubului, dar şi organizarea şi condiţiile excelente oferite jucătorilor de Primăria şi Consiliul local Saelele, primar Gabriel Cârjan, au fost apreciate o dată în plus, la festivitatea de premiere organizată sâmbăta trecută, cu prilejul decernării primului trofeu pentru sportivitate din acest sezon. Evenimentul, care a avut loc înaintea jocului Voinţa Saelele – CS Nanov (scor 18-0) a fost organizat de secretarul AJF Teleorman, Cătălin Cuşcă, cel care a înmânat un rând de echipament din partrea sponsorului campionatului judeţean, Knauf, o minge şi o plachetă omagială, care au marcat această acţiune.
De precizat că şi în această ediţie de campionat a Ligii a 4-a premiul Fairplay Knauf pentru sportivitate se acordă la cinci etape jucate, echipa Voinţa Saelele detaşându-se la foarte mică distanţă de locul 2 (Unirea Petrolul Videle), cu 65 puncte; poziţia a treia a revenit echipei din siliştea, urmată de Brânceni, Plosca şi Ţigăneşti.
B. Pană

2 Comments

  1. Intra Dragnea la Beciul Domnesc, termina si maimutoii acestia banii, circari de 2 lei gaurinti, o tin din blat in blat, Saelele, echipa de rahat.

  2. Bani aruncati pe fereastra ,s-au aruncati prin buzunarele hotilor.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.