Sport

Universitatea Alexandria va juca împotriva CSS Târgoviște în sferturile Cupei României

În data de 10 martie 2017, la sediul Federației Române de Fotbal, a avut loc tragerea la sorți pentru stabilirea partidelor din sferturile de finală ale Cupei României la fotbal feminin.

Universitatea Alexandria, singura echipă din eșalonul inferior calificată în această fază a tabloului eliminatoriu, va evolua pe teren propriu, în 29 martie, contra celor de la CSS Târgoviște. celelalte partide stabilite, prin aceeași procedură, sunt:

Olimpia Cluj – Independența Baia Mare

CFR 1933 Timișoara – Navobi Iași

ASA Tg. Mureș – Heniu Prundu Bârgăului

Primele echipe vor fi gazdă, meciurile fiind programate tot pe 29 martie. Ultima echipă ajunsă în octetul final, ASA Tg. Mureș, a câștigat la masa verde jocul programat pe terenul celor de la Vasas 2 Femina Odorheiu Secuiesc, harghitencele neavând medic specializat pe ambulanța care a fost prezentă la teren.

Președintele Universității Alexandria, profesorul Adrian Cioacă, a declarat exclusiv pentru ziarul Teleormanul: ”CSS Târgoviște s-a întărit considerabil în această iarnă, însă consider că avem șansa noastră. Ar fi o performanță istorică să ne calificăm în semifinalele Cupei României și sunt convins că fetele vor lupta până la capăt pentru șansa lor. Îi aștept pe toți teleormănenii să ne susțină la acest meci capital pentru Universitatea Alexandria”.

După cum se observă, Universitatea Alexandria a fost, într-o oarecare măsură, protejată de Zeița Fortuna la tragerea la sorți, evitând numele grele din fotbalul feminin românesc. Cel puțin în teorie, Real Craiova, echipa recent eliminată de alexăndrence în Cupa României, este superioară din punct de vedere valoric celor de la CSS Târgoviște. (Cristi Frisk)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.