Sport

Voinţa Saelele acuză: “Arbitrul a fluierat finalul mai devreme cu 14 minute!”

Scandal la finalul meciului de juniori VN Olteni – Voinţa Saelele, joc din etapa a 10-a a sezonului. Era 1-1 scorul, când arbitrul partidei (C. Lăzărescu, din Videle) pune punct final partidei, iar în acel moment oaspeţii s-au arătat foarte supăraţi. Motivul era foarte simplu, “centralul” fluierase finalul jocului mai devreme cu 14 minute, după cum a spus primarul comunei Saelele, Gabriel Cârjan!

“Nu se poate aşa ceva, noi putem pierde primul loc din cauza unei erori de arbitraj de o asemenea manieră! Să fluiere finalul cu 14 minute mai devreme nu este normal. Mai mult, pot să spun că nici observatorul nu era la marginea terenului, pentru a le atrage atenţia arbitrilor că mai este de jucat”, a spus foarte supărat primarul Gabriel Cârjan, cel care susţine în mod direct şi însoţeşte de fiecare dată echipa de juniori a clubului Voinţa. În ce priveşte cealaltă parte implicată, se pare că observatorul meciului (Ion Simion, din Alexandria), plecase ceva mai devreme la vestiare, pentru a pregăti jocul de seniori, astfel că, arbitrul de la juniori a făcut ce-a vrut, adică a plecat acasă mai devreme cu vreun sfert de oră!

O altă problemă pe care primarul din Saelele, Gabriel Cârjan, a ridicat-o, este legată de delegarea brigăzii de arbitrii din Videle la acest joc. Acesta a menţionat: “Noi suntem în luptă directă cu Roşiori şi Videle pentru titlul judeţean, de aceea nu vrem să fim arbitraţi de arbitri de acolo, aşa mi se pare normal. Iar ceea ce s-a întâmplat la Olteni vine să îmi confirme că echipele nu stau degeaba”!

Aşadar, cazul Olteni – Saelele juniori poate fi considerat cel mai complicat, atât prin implicarea sa, cât şi ca deznodământ. “Ce pot să spun eu, chiar dacă nu am fost acolo, este că am vorbit cu părţile implicate şi vom vedea deznodământul. Îmi pare rău că după atâtea eforturi făcute de noi, pentru a sprijini campionatul de juniori, pentru a întări acest segment juvenil, se întâmplă astfel de lucruri, jocuri care se termină cu nu ştiu câte minute mai devreme. Nu ştiu ce putem face, dar vă asigur că preocuparea faţă de juniori va continua, de aceea voi insista pe prezenţa observatorilor la jocurile de juniori”, a spus Stan Prodan, preşedintele AJF Teleorman.

Meciul VN Olteni – Voinţa Saelele s-a încheiat 1-1, însă cazul va fi pe masa Comisiei de disciplină miercuri după-amiază. Celelalte două protagoniste ale competiţiei Sporting Roşiorii de Vede şi Pamimai Videle s-au impus (cu 16-0, respectiv 11-0), astfel că s-au desprins în clasament, iar podiumul la juniori carată astfel:

1. Sporting Roşiori         9          9          0          0          68-6      27 (12)

2. Pamimai Videle          10         9          0          1          66-10    27 (12)

3. Voinţa Saelele            9          8          1          0          58-9      25 (13)

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.