Sport

Voinţa Brebina s-a retras din campionat din cauza propriilor jucători!

În ultima perioadă a devenit un obicei ca echipele să se retragă din competiţiile fotbalistice, iar ieşirea din campionat se făcea cu “tapajul” de rigoare. În cele mai multe situaţii, retragerea din campionat a echipelor respective era invocată drept o consecinţă a supărării, nemulţumirii, frustrării etc. a conducătorilor, care credeau că li se cuveneau mai multe decât puteau să facă.

Iată că, la final de sezon competiţional, în 2013, mai sunt unii care acceptă realitatea şi consideră că este corect, moral, să retragă de bună-voie echipa din campionat, argumentând lipsa de civilizaţie fotbalistică a jucătorilor, precum şi grosolănia acestora. Exemplul respectiv se numeşte Voinţa Brebina, echipă care îşi făcuse deja un “nume” de echipă care pune violenţa pe primul plan.

Astfel, săptămâna trecută s-a mai retras o echipă din campionat; este vorba de Voinţa Brebina, echipă care la ultima şedinţă a Comisiei de disciplină a AJF Teleorman încasase amenzi totale de 1350 lei,  iar trei jucători au totalizat sancţiuni de 24 de etape suspendare. Urmarea acestor penalizări a fost retragerea din campionat a echipei din Brebina, motivaţia fiind prezentată de preşedintele AS Voinţa, Costel Badea, în cadrul adresei nr. 252 / 9.05.2013: “Vă rugăm să luaţi act de retragerea din campionat a echipei Voinţa Brebina, ca urmare a gesturilor nesportive făcute de jucătorii noştri, care nu au nimic în copmun cu fotbalul”!

Altfel spus, oficialii echipei respective au considerat că este corect să retragă echipa, decât să fie mereu implicaţi în cazurile de violenţă.

(B.P.).

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.