Sport

VN Olteni este noul lider în Liga a 4-a – Căpitanul Mărcuşanu vrea un nou titlu judeţean!

Derbiul rundei a 6-a în Liga a 4-a judeţeană s-a disputat între Viaţă Nouă Olteni şi CS Vârtoape, două echipe care au componenţă mulţi jucători care au evoluat împreună, iar rivalitatea dintre acestea este dată şi de poziţia învecinată în judeţ. Gazdele, pregătite de antrenorul Sandu Ifrim, aveau de partea lor experienţa, oaspeţii, cu antrenorul Ion Bratu pe bancă, veneau cu ambiţia outsiderului. A rezultat un joc spectaculos, cu şase goluri, două penaltiuri (pentru gazde) şi o eliminare (la oaspeţi), într-o atmosferă de adevărat derbi judeţean. Interesant este faptul că jocul de sâmbăta trecută a fost primul în care s-a văzut exact forţa echipei din Olteni – o echipă experimentată, cu mulţi jucători care pot face diferenţa, cu “o bancă lungă, unde se pot găsi soluţii pentru a schimba tactic”, după cum a menţionat delegatul Marius Nica. Acesta a ţinut să precizeze în mod deosebit “implicarea primarului Emil Mărcuşanu, a primăriei locale, care asigură toate costurile competiţiei, dar şi a tuturor celor din preajma echipei, care sprijină în mod direct la realizarea acestor rezultate”.

Fără să declare ca obiectiv câştigarea titlului judeţean – “noi jucăm să câştigăm toate jocurile, dacă va fi să obţinem titlul judeţean şi să mergem la baraj, nu vom zice nu”, după cum a spus căpitanul-primar Emil Mărcuşanu, echipa iaţă Nouă Olteni s-a instalat confortabil pe prima poziţie în clasamentul Ligii a 4-a. Dacă acum un an şi jumătate (în luna iunie 2011) VN Olteni, campioană judeţeană pe atunci,  pierdea barajul de promovare cu CS Ştefăneşti (1-3 a fost în jocul disputat la Giurgiu), acum nu ar fi exclus ca oltenarii să revină într-un meci pentru promovare. Iar actualul lot de jucători, în care se îmbină tinereţea unor jucători, cu experienţa altora, poate readuce titlul judeţean la Oltean, iar pe Viaţă Nouă la barajul pentru promovare la Liga a 3-a.

– VN Olteni – CS Vârtoape 4-2 (E. Mărcuşanu 13 pen., 18 pen., D. Nica 55, F. Ciobanu 68 / A. Ionescu 11, V. Voica 16); a arbitrat Florin Ochea (Tr. Măgurele).

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.