Politic

Vizită importantă a senatorului de Teleorman, Eugen Pîrvulescu, la premierul Nicolae Ciucă

Astăzi, președintele liberalilor teleormăneni, senatorul Eugen Pîrvulescu, a avut o întâlnire, la Guvernul României, cu prim-ministrul Nicolae Ciucă. Temele abordate cu această ocazie au avut în prim-plan proiectele de investiții care se derulează în această perioadă, fie prin Planul Național de Redresare și Reziliență, fie prin Programul Național de Investiții sau alte programe ce urmează a fi lansate, senatorul teleormănean punând accent, printre altele, pe proiectele ce vizează rețelele de aducțiune de gaze în localitățile rurale din județul Teleorman. De menționat că premierul Nicolae Ciucă și-a declarat sprijinul pentru implementarea cât mai multor investiții la nivelul județului, anunțând, totodată, că în viitorul apropiat intenționează să efectueze o vizită în Teleorman.

În același timp, senatorul de Teleorman, Eugen Pîrvulescu, a mai transmis că prim-ministrul Ciucă și-a exprimat aprecierea pentru filiala PNL Teleorman, pentru modul în care liberalii teleormăneni lucrează ca într-o echipă cu adevărat solidă.

Se pare că declarația pe care Eugen Pîrvulescu a făcut-o cu câteva zile în urmă, potrivit căreia „anul 2023 va fi anul investițiilor și anul faptelor” începe să se concretizeze, dacă ținem cont de faptul că, într-adevăr, foarte multe primării din Teleorman au accesat proiecte de investiții, cu finanțare europeană sau națională, iar sprijinul din partea Guvernului României se anunță a fi mai mult decât la nivel declarativ. Iar aici, ne referim la faptul că teleormăneanul Marin Țole, secretar de stat în Ministerul Dezvoltării, va fi cel care va gestiona implementarea programului de investiții prin Compania Națională de Investiții, dar, mai ales, la faptul că premierul Nicolae Ciucă și-a arătat susținerea pentru județul Teleorman.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.