Social

Vizită a preșcolarilor la Biblioteca Județeană “Marin Preda” Teleorman

Luni, preșcolari din Alexandria au făcut o vizită la Biblioteca Județeană “Marin Preda” Teleorman, “pentru a li se face cunoștință cu secțiile bibliotecii și a se familiariza cu fondul de carte pe care aceasta îl oferă micilor săi utilizatori”, potrivit declarațiilor reprezentanților bibliotecii.

În timpul vizitei, bibliotecarii de la Secția pentru copii le-au explicat preșcolarilor întregul proces de a împrumuta o carte, în primul rând, prin completarea contractului de împrumut de către un tutore legal. Mai apoi, aceștia i-au informat despre perioada împrumutului, dar și grija cu care trebuie tratată cartea pentru a se păstra într-o stare bună.

În final, copiii au aflat după ce reguli sunt așezate cărțile pe rafturi, urmând, totodată, și momentul în care preșcolarii au adresat întrebări bibliotecarilor. De asemenea, aceștia au prezentat biliotecarilor o poezie în limba germană, fiind îndrumați de cadrele didactice – Gabriela Florea și Diana Chivu.

5 Comments

 1. Andreea Topolat

  Așa e, ce relevanță mai au diplomele și pregătirea in ziua de azi? Haideți sa activam cu toții in domeniile care ne plac, fără studii și pregătirea aferentă. Am putea învața toți sa ne operam intre noi, sa fim avocați, medici, cadre didactice. Eu as putea fi medic stomatolog ca-mi place și prind repede ce e de făcut, as face cu drag asta, ca pana la urma asta contează, nu?:))
  Eu zic ca jignește persoanele pregătite din sistemul educational și face de ras întregul sistem. Nu e normal, iar faptul ca exista oameni care nu văd nimic rău in asta, ma nelinisteste teribil.

 2. Nu cred ca este relevant acest lucru. Atâta timp cât își face treaba legal și bine. Atâta timp cât ea face ceea ce face cu drag și face totul bine, din punctul meu de vedere este irelevant restul.
  Haide sa lăsăm rautatile ca e plina lumea de ele. O zi frumoasa !

 3. Biolaru Luminita

  Da, cu 12 clase finalizate și fara bacalaureatul promovat „preda” la un After School.Pretinde ca este educatoare și prof.de germana.

 4. Biolaru Luminita

  Gabriela Florea nu este cadru didactic.Nu are nici bacalaureatul promovat.

  • Andreea Topolat

   Poftim? Cum poate fi numita cadru didactic dacă ea într-adevăr nu a luat nici măcar bacalaureatul? Cine-i da voie sa predea?! Un cadru didactic studiază din ce știu eu… Ce studii are dansa?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.