Politic

Viorica Dăncilă, în cursa pentru „europarlamentarul anului”

Eurodeputatul Viorica Dăncilă, lidera delegaţiei PSD din Parlamentul European şi vicepreşedintă a Comisiei pentru Agricultură din forul european legislativ, este nominalizată la categoria “Agricultură” la Premiile Parlamentului European 2015.

Patru europarlamentari români se află pe lista scurtă a „MEP 2015 Awards”. Daciana Sârbu, Viorica Dăncilă, Victor Negrescu şi Adina Vălean sunt europarlamentarii care se află pe lista scurtă şi care ar putea fi desemnaţi cei mai buni europarlamentari din domeniile pentru care sunt nominalizaţi.

„Sănătatea, Agricultura, Agenda Digitală sunt câteva domenii cheie care ţin de prezentul şi de viitorul României, dar şi câteva mari politici în plan european. Sunt mândru de cei trei europarlamentari PSD nominalizaţi pentru „europarlamentarul anului” la cele trei categorii menţionate, de către prestigioasa revistă Parliament Magazine. Felicitări Daciana Sârbu, Viorica Dăncilă şi Victor Negrescu”, a declarat premierul Victor Ponta referitor la nominalizările colegilor săi de partid.

„Am primit cu bucurie vestea că am fost nominalizată la categoria “Agricultură” la Premiile Parlamentului European 2015, evenimentul anual în cadrul căruia sunt recunoscute meritele celor mai activi europarlamentari pe fiecare domeniu de activitate din anul precedent!”, a precizat Viorica Dăncilă. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.