Sport

Violenţa trebuie eradicată, nu încurajată. Preşedintele AJF Teleorman a făcut contestaţie în cazul de violenţă de la Năsturelu!

Unul din cele mai grave cazuri de violenţă, verbală şi chiar fizică, din ultimii ani, care s-a înregistrat în fotbalul teleormănean a fost cel de la finalul jocului Tineretul Năsturelu – Cetatea Turnu Măgurele. Doi din cei mai violenţi jucători ai gazdelor, aşa-zişii fotbalişti Florin Stroe şi Petre Soare, au produs o adevărată teroare în rândul arbitrilor şi observatorului la finalul meciului, “încurajaţi” de atitudinea apatică a organizatorilor jocului, care n-au respectat normele elementare de securitate; din acest motiv, după fluierul de final al jocului, pe teren au pătruns spectatori, între care şi individul F. Stroe, care au lovit arbitrii, i-au jignit şi ameninţat cu moartea, fluturând provocator un topor.

Ca urmare a suspendării terenului din Năsturelu pentru patru etape, iar individul F. Stroe, care a primit doar 12 etape suspendare pentru gravele fapte ale sale, preşedintele AJF Teleorman, Stan Prodan, a decis să facă contestaţie la Comisia de Apel. Rămâne de văzut cum se va finaliza cazul respectiv, însă rămâne mesajul transmis de preşedintele AJF Teleorman, care s-a declarat “total dezamăgit de astfel de comportamente, de gesturi huliganice care n-au nici un fel de treabă cu fotbalul, care exprimă mai degrabă primitivism, nicidecum civilizaţie, motiv pentru care eu aş fi adeptul îndepărtării totale din fotbal a unor asemenea indivizi”.

Cazul “Năsturelu” va fi analizat de Comisia de Apel din cadrul AJF Teleorman în cadrul şedinţei stabilită joi, 19 noiembrie a.c.

B.Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.