Sport

Viitorul Butești – Selecționata Jurnaliștilor 5-3 într-un meci amical

Duminică, 5 martie 2017, echipa de fotbal din Liga a V-a, Viitorul Butești, a susținut un meci amical pe teren propriu, împotriva Selecționatei Jurnaliștilor. Teleormănenii s-au impus finalmente cu scorul de 5-3, după o repriză secundă foarte bună, în care și-au impus punctul de vedere și au reușit să câștige acest amical de palmares.

Tot în această iarnă, o altă dispută între cele două formații a avut loc la București. Acel joc s-a încheiat nedecis, 2-2. Selecționata Jurnaliștilor este compusă din ziariști de la instituțiile mass-media din București și participă cu regularitate la competițiile internaționale de breaslă. Mai mult, Selecționata Jurnaliștilor are în palmares un titlu olimpic și unul mondial, la competiții disputate între echipe de jurnaliști.

Să menționăm și faptul că atmosfera a fost fantastică la Butești, publicul manifestându-și curiozitatea să vadă la lucru o echipă compusă din jurnaliști. La finalul meciului, cele două echipe au continuat acțiunea cu o ”repriza a treia” savuroasă. În acest fel, se poate spune că Viitorul Butești a punctat și la… capitolul imagine.

Cu această ocazie, Viitorul Butești a încheiat seria partidelor de verificare în vederea returului de campionat. (Cristi Frisk)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.