Sport

Viitorul Butești învinsă cu 9-1 de Petrolul Ploiești

Echipa de fotbal teleormăneană Viitorul Butești, care activează în liga a V-a, a disputat duminică, 26 februarie, un amical de lux, în compania liderului elitei din Prahova, Petrolul Ploiești.

Gazdele s-au impus cu scorul de 9-1, jocul etalat de fotbaliștii ploieșteni fiind mult peste conceptul de valoare înțeles de Viitorul Butești. Petroliștii câștigaseră și cu o zi înainte, la debutul oficial în 2017, ei susținând un meci în deplasare, 9-0 cu Rapid Mizil, în faza județeană a Cupei României. Viitorul Butești a mai susținut, în această iarnă, două amicale contra unor adversare cu nume sonore: 2-2 cu Naționala Jurnaliștilor și 1-5 cu Dinamo II București.

Petrolul Ploiești a ajuns în ligile inferioare după ce echipa din primul eșalon a intrat în insolvență. Sunt însă destule zvonuri cu privire la o revenire în forță a Petrolului Ploiești, în fotbalul mare, poate chiar la liga secundă, începând din vară.

Deocamdată, Petrolul Ploiești conduce detașat în Prahova și este o potențială adversară pentru campioana județeană Teleorman, la barajul de promovare în Liga a III-a. (Cristi Frisk)

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.