Sport

Victorii pentru baschetul juvenil alexăndrean

Echipa feminin de baschet U16, CSS Alexandria, a repurtat o victorie importantă în grupa turneului semifinal din cadrul Campionatului Național rezervat acestei categorii de vârstă. Formația noastră s-a impus la Brașov, în fața localnicelor de la Olimpia CSU Brașov, cu scorul de 56-51.

Grație victoriei de sub Tâmpa, CSS Alexandria, deși utilizează o garnitură cu un an mai mică față de vârsta limită admisă, ocupă primul loc în clasament, cu 7 puncte adunate după patru etape. În conformitate cu regulamentele Federației Române de Baschet, primele trei clasate se vor califica direct la turneul final, urmând ca a patra să mai joace un turneu preliminar, împotriva echipei similare din cealaltă semifinală, dar și a câștigătoarelor din grupa valorică inferioară, cărora li s-a lăsat, astfel, o portiță de a ajunge la bătălia pentru medaliile naționale. Fetele pregătite de Mădălin Piperea vor evolua duminică, pe teren propriu, în aceeași competiție, împotriva echipei similare din Miercurea Ciuc.

Pe de altă parte, echipa feminină U14 a CST Alexandria s-a deplasat la București, pentru un meci în cadrul Campionatului Municipal. Elevele lui Toma Vrânceanu au evoluat la Sala Olimpia din București , trecând de Raptors cu scorul de 44-16. Este o victorie care ne aduce un zâmbet în plus, în condițiile în care, la CST Alexandria, postul de antrenor de baschet este ocupat de Toma Vrânceanu prin contract de voluntariat, din dragoste pentru sport și pentru jocul cu mingea la coș. (Cristi Frisk)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.