Sport

Victorii importante pentru Sporting Turnu şi FCM Alexandria

Etapa a 13-a din campionatul judeţean al Ligii a 4-a nu s-a dovedit una cu ghinion pentru cele două pretendente la titlul judeţean, Sporting Turnu Măgurele şi FCM Alexandria. Deşi au jucat în deplasare, pe terenuri considerate foarte dificile, echipele pregătite de Vali Bădoi, respectiv Romică Ciobanu, au câştigat fără prea mari emoţii şi au bifat încă o victorie care menţine diferenţa de 6 puncte dintre cele două. Alexăndrenii au început foarte tare jocul de la Plosca şi la jumătate de oră de la startul partidei aveau trei goluri avans, astfel că problema învingătorului nu s-a mai pus. În schimb, la Zimnicea, turnenii au deschis scorul, dar s-au văzut egalaţi la scurt timp, astfel că se profila o mică surpriză. Totuşi, Sporting a avut puterea să înscrie din nou, astfel că rezultatul avea să fie favorabil liderului clasamentului, care rămâne cu o singură remiză în acest sezon.

“Din punctul meu de vedere, consider că am făcut un joc bun, am dominat categoric disputa, dar problema noastră sunt cele 6 puncte faţă de Turnu Măgurele. Nici acum nu înţeleg ce-a fost cu jucătorii noştri în prima repriză în jocul cu Brânceni, sunt multe lucruri pe care trebuie să le punem la punct în perioada următoare” – Romulus Ciobanu, antrenor principal FCM Alexandria.

 

– Astra Plosca – FCM Alexandria 0-4 (Marius Olteanu 10, 18, Alexandru Tudor 35, Florin Radu 60); pentru FCM au jucat: A. Ilie, D. Zamfir (M. Căpălău), A. Tudor, M. Radu, A. Olteanu, L. Brânceanu, R. Slobozeanu (C. Dinu), F. Parolea, F. Radu, D. Ene (C. Pârjolea), M. Olteanu (A. Marin).

– Dunărea Zimnicea – Sporting TurnuMăgurele 1-3 (Leşeanu / Urucu, Sălcianu, Bălţoi).

B.Pană

One Comment

  1. D-le B.Pana pun si eu o intrebare de bun simt,de ce cand un comentariu face aprecieri la adresa autorului articolului nu este postat?Va considerati intangibili? Va informez ca sunteti singurul ziar care practicati aceasta masura din toata presa romaneasca si in special dumneata! Adevaratii jurnalisti de la alte publicatii raspund foarte senin si daca este cazul isi asuma si greselile.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.