Sport

Victorie pentru Atletico Alexandria la Craiova

Echipa masculină de handbal Atletico Alexandria a disputat primul meci amical al anului 2017. Sportivii pregătiți de antrenorul Liviu Candidatu s-au deplasat, în vederea susținerii unui meci amical, la Craiova, unde au întâlnit puternica formație locală, Universitatea, ocupanta locului 3 în seria B, paralelă cu a noastră, a Diviziei A.

Atletico Alexandria a obținut, în acest joc de pregătire, o victorie de prestigiu, 41-33 (25-17). Cei mai eficienți jucători, din tabăra noastră, au fost interul stânga Victor Hoinaru, 14 goluri, dar și pivotul Zavenică Zanfir Dumitrana, cu 12 reușite.

Conform aprecierilor lui Liviu Candidatu ”echipa Atletico Alexandria este pe un drum bun, ascendent. Este important că nu am pierdut jucători. Avem un lot omogen, iar acest loc 7, pe care îl ocupăm actualmente, poate fi îmbunătățit. Suntem la egalitate de puncte cu echipa din Galați, locul 6, dar pe care am învins-o în tur. Am încredere în băieți că vor juca foarte bine în primăvară”.

Pe data de 9 februarie, echipa de juniori II CSS Alexandria a evoluat în deplasare, în prima etapă a returului, pe terenul celor de la CSS Drobeta Turnu Severin. Deși programarea inițială era alta, s-a făcut o rocadă, astfel că jocul cu CSS Craiova va avea loc săptămâna viitoare, la Alexandria. (Cristi Frisk)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.