Sport

Victorie la scor-fluviu în Liga I de baschet feminin

Duminică, 15 ianuarie 2017, la sala de sport a Colegiului Național ”Dimitrie Ghica” din Alexandria, s-a disputat o partidă contând pentru Liga I de baschet feminin. CS Baschet Teleorman CSS 2 Alexandria s-a impus cu un scor-fluviu în fața lanternei roșii a clasamentului, CSM CSS Ploiești. Rezultatul înscris pe tabela de marcaj, la finalul întâlnirii, vorbește de la sine despre raportul de forțe existent în teren: 89-37 (33-6, 15-10, 25-5, 16-6) în favoarea echipei noastre.

Punctele baschetbalistelor noastre, pregătite de către antrenorul Mădălin Piperea, au fost marcate de: T. Manea 23, I. Enache 16, A. Podar 13, M. Mihai 9, L. Toma și A. Mazilu câte 6, G. Dușmanu și L. Radu câte 4, E. Ispas și L. Candoi câte 3, C. Bartee 2. Pe raportul oficial de joc a mai fost înscrisă și V. Voicu.

Echipa noastră conduce în ierarhia acestui eșalon, cu un total de 13 puncte, având la activ 6 victorii din cele 7 meciuri disputate. A doua garnitură a fost înscrisă în competiția oficială pentru a se respecta regulamentele în vigoare, care stipulează că în cazul în care, în lotul echipei mari se află mai mult de două jucătoare străine, atunci clubul are obligația formării unei echipe de ligă inferioară, fără drept de promovare. Pe de altă parte, mix-ul de generații se poate realiza foarte bine în astfel de cazuri, în care meciurile nu propun neapărat o miză, ci oferă posibilitatea exersării unor scheme tactice, în condițiile luptei cu un adversar real. (Cristi Frisk)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.